Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Deze Gelderse artiesten zie je op Mañana Mañana 2024

Geschreven: 01-05-2024
Deze Gelderse artiesten zie je op Mañana Mañana 2024

LAREN - Maak kennis met dé acts van dit moment live op het festival

Voor het derde jaar op rij slaat Poppunt Gelderland de handen ineen met Mañana Mañana, hét ontdekfestival van de Achterhoek. Samen laten zij festivalbezoekers kennismaken met de meest veelbelovende acts uit Gelderland. Uit maar liefst 100 inzendingen via het platform Sonar zijn drie Gelderse artiesten uitgekozen: Roofman, The Vonks en Politie Warnsveld.

Mañana Mañana vindt plaats van 13 tot en met 16 juni 2024 in de natuur rond kasteel Oolde in Laren. Het festival bestaat sinds 2013 en wordt gehouden op een idyllische locatie, ver van de grijze massa. Er zijn zeven podia waar muzikale legendes, aanstormend talent en bezoekers dwars door elkaar lopen. Bijna elk genre is aanwezig: van surf, comedy, punk, Mongoolse keelzang, blues, acrobatiek, singer-songwriter, poëzie tot latin.

Poppunt Gelderland ondersteunt muzikanten uit onze provincie met speelplekken, kennis, netwerk, zichtbaarheid en budget. Als programmapartner van Mañana Mañana denkt het platform sinds 2022 mee over een diverse line-up met veel aandacht voor opkomend talent. Dit jaar konden artiesten zich aanmelden voor een speelplek via het platform Sonar, waar de oproep maar liefst 100 reacties kreeg. De keuze is gevallen op de poëtische indiefolk van Roofman, de dansbare funk van The Vonks en de aanstekelijke pret-ska van Politie Warnsveld.

Roofman
Thijs van der Meulen alias Roofman heeft het bijzondere vermogen om mensen naar hem te laten luisteren. Samen met zijn band brengt de Ermelose muzikant poëtische folk met een indiesound. Prachtige liedjes die je recht in het hart raken.
> donderdag 13 juni – 19:45 – Veranda

The Vonks
Bij deze nieuwe band uit Arnhem draait alles om de groove. Hoewel The Vonks veel ruimte laat voor improvisatie en flirt met elementen uit de (neo)soul, funk, jazz en rock, blijft de basis altijd groovy en dansbaar. Geen show is daardoor hetzelfde en stilstaan is geen optie!
> zaterdag 15 juni – 13:00 – Totempalentent

Politie Warnsveld
De leden van Politie Warnsveld hebben maar één doel: lol maken. Maar, ze nemen deze onzin bloedserieus. Hun muziek omschrijven ze zelf als ‘loeiharde pret-ska en 80’s nederpop met een snufje balkanbeats’, geïnspireerd door bands als Doe Maar en Madness.
> vrijdag 14 juni – 13:00 – Totempalentent

Meer Gelderse muziek
Naast de acts van Poppunt Gelderland is er nog veel meer Gelderse muziek te vinden in de line-up. Zo staan o.a. de neoklassieke pianist Daniël Tomàs, de postpunkers van Femme Fugazi, waveband Kaboutertje Putlucht, de indierockers van Olaf Putker & The Scenic Sound, singer-songwriter Stefanie Struijk en The Stone Souls op het programma.

Meer info

Sonar
Mañana Mañana
Poppunt Gelderland

Rivierenland Radio is in Laren te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Optreden Hout-Ensemble uit Rhenen

OSS - In de reeks Da’s Passie-concerten in de St. Jozefkerk aan de Oude Molenstraat in

Oss treedt op zondag 26 mei aanstaande ‘het Hout-Ensemble’ op.

Het ensemble is onderdeel van  muziekvereniging  Ons Genoegen uit Rhenen.

Bij d...

Kunstverkiezing Maasdriel 2024 in nieuw jasje

MAASDRIEL - De gemeente Maasdriel steekt in 2024 de Kunstverkiezing - de vierde editie - in een nieuw jasje. De winnaar krijgt een prijs van 3.000 euro. De kunstverkiezing loopt van 1 juni tot en met 7 november 2024.

De gemeente wil meer kunstenaars de kans bieden om mee te doen. Om die...

Staatssecretaris neemt Masterplan Slot Loevestein in ontvangst

BOMMELERWAARD - Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Fleur Gräper-van Koolwijk bezocht donderdag (16-5) Slot Loevestein, samen met gedeputeerde van de Provincie Gelderland Peter Drenth. Tijdens deze kennismaking gaf directeur Ed Dumrese een toelichting op de b...