Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Radioadvertentie plaatsen

Geschreven: 31-03-2022

Wil je een radioadvertentie laten plaatsen bij Rivierenland Radio? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar adverteerders voor ons radiostation, die graag een radioadvertentie willen laten plaatsen. Heb jij een eigen bedrijf of wil je graag een evenement promoten? Of heb jij iets anders dat je graag via de radio wilt adverteren? Bekijk dan zekers eens de mogelijkheden om een radioadvertentie te laten plaatsen bij ons radiostation!

Een radioadvertentie laten plaatsen voor een groot bereik

Een radiozender in Eindhoven en omgeving heeft een groot bereik. Dagelijks luisteren vele mensen naar de radio. Of dat nu thuis is, wanneer je wakker wordt, of in de auto onderweg naar je werk, de radio staat altijd aan. Vandaar dat de radio ook een goede bron is om te adverteren! Zo bereik je met jouw boodschap veel mensen in één keer. Wil je zelf ook een radioadvertentie laten plaatsen op de radio in Eindhoven en omgeving? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden om te adverteren bij ons radiostation! Ben je benieuwd wat de luisteraars van ons vinden, voordat je gaat adverteren? Lees dan zeker eens ons gastenboek!

Bel nu en plaats je eigen radioadvertentie

Zie jij het wel zitten om je bedrijf, evenement of ander onderwerp te promoten via ons radiostation? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op voor meer informatie! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden om te adverteren op ons radiostation. Voor vragen en meer informatie vragen wij je vriendelijk om contact op te nemen via het telefoonnummer 073 6449977 of vul online ons contactformulier in. Wij nemen dan vervolgens zo snel mogelijk terug contact met je op voor het beantwoorden van al je vragen en het bespreken van de mogelijkheden!


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
WK Nunchaku-Do in Nederland Sportteam-Elhatri neemt deel met 3 deelnemers

EINDHOVEN - Drie deelnemers van Sportteam-Elhatri naar wereldkampioenschap Nunchaku-do

Dit jaar vindt op 25 en 26 mei het wereldkampioenschap Nunchaku-do plaats op sportlandgoed De Haamen te Beek. Deze worden georganiseerd door de WNA (World Nunchaku Association).

Deelnemers k...

Cadeaubon voor jonge mantelzorgers uit Bommelerwaard

BOMMELERWAARD - De landelijke Week van de Jonge Mantelzorger is van 1 tot en met 7 juni. Jonge mantelzorgers uit de Bommelerwaard kunen bij Welzijn Bommelerwaard een cadeaubon aanvragen, als een 'dankjewel'.

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren tot 24 jaar die opgroei...

In Veldhoven gestolen auto eindigt in sloot in Zaltbommel

VELDHOVEN - Een autodief ontvreemde in de nacht van donderdag op vrijdag (17-5) een auto in Veldhoven en parkeerde deze onvrijwillig in Zaltbommel in een sloot. De bestuurder nam na het ongeval de benen. Van hem ontbreekt vooralsnog ieder spoor.

De auto reed rond vier uur 's nachts...